top of page
 • Με τις φωτογραφίες, τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
  Βλέπω ότι πλεον έχουμε μπει στο νόημα! Τέλεια! Με την αγορά του πακέτου θα σας στείλουμε οδηγίες σχετικά με τις φωτογραφίες που θα χρειαστούμε.
 • Γιατί να κατοχυρώσω το logo μου;
  Το όνομά σου θα πρέπει να είναι μοναδικό και να έχει μία δυνατή παρουσία στην αγορά. Είναι απαραίτητο να έχεις στα χέρια σου την κατοχύρωση του εμπορικού σου σήματος, έτσι ώστε ποτέ να μην σε αντιγράψουν!
 • Χρειάζεται ο διατροφικός πίνακας στην ετικέτα μου;
  Βάση νομοθεσίας ο διατροφικός πίνακας δεν είναι απαραίτητος στο μέλι, ο καταναλωτής όμως πολλές φορές ζητάει να τον έχουν τα βάζα μας και θα πρέπει να είναι πλήρης και με σωστά στοιχεία ώστε να είναι απόλυτα σωστή και η πληροφόρηση.
 • Είναι απαραίτητος ο αριθμός τυποποιητηρίου στο προϊόν μου;
  Ο αριθμός τυποποιητηρίου σε κάθε προϊόν είναι ένα από τα στοιχεία που δεν πρέπει να παραλείπονται γιατί είναι νομική υποχρέωση πλέον του παραγωγού.
 • Η ετικέτα είναι σημαντική για το προϊόν μου;
  Το κατάλληλο όνομα στην ετικέτα βοηθάει να διατηρήσεις τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σου, αλλά και να κερδίσεις νέους. Με την σωστή ετικέτα προβάλεις επαγγελματικά το προϊόν σου αλλά και θα αποφύγεις τα λάθη που θα σου κοστίσουν πολλαπλά.
 • Μπορώ να έχω δείγμα της ετικέτας μου πριν την παραγωγή;
  Ναι, μία υπηρεσία που εξασφαλίσουμε στον πελάτη μας είναι το δωρεάν δείγμα ετικέτας.
 • Γιατί να έχω barcode;
  To barcode βοηθάει να συλλέγονται πληροφορίες του συσκευασμένου προϊόντος και σκανάρωντάς το να υπάρχει αυτόματη πληροφόρηση. Πλέον σχεδόν όλα τα καταστήματα επιθυμούν τα προϊόντα να έχουν barcode.
 • Χημική ανάλυση, πού απευθύνομαι, τι χρειάζεται να κάνω;
  Συνεργαζόμαστε με ένα από τα καλύτερα χημεία αναλύσεων στην Ελλάδα. Αν συνεργαστούμε σε αυτόν τον τομέα θα έχετε επίσημη επιβεβαίωση ότι το προϊόν σας έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις κατανάλωσης βάση του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.
 • Έχω ετικέτα, μπορώ μόνο να την εκτυπώσω;
  Βεβαιώς! H εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εκτύπωσης ετικέτας. Γίνεται εκτύπωση σε διαστάσεις που επιθυμείτε με δυνατότητα ακόμη και μικρού αριθμού ετικετών.
 • Θέλω να κάνω εξαγωγή, αλλά δεν γνωρίζω τη διαδικασία. Πως μπορείτε να με βοηθήσετε;
  Παρέχουμε πληροφορίες για την πρόσβαση στην αγορά και οδηγίες για μικρές επιχειρήσεις στο Διεθνές Εμπόριο. Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο ώστε να πραγματοποιήσει την εξαγωγή σας με ασφάλεια και επιτυχία σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες και εκτελωνιστές.
 • Μπορείτε να μου παρέχετε υλικά συσκευασίας;
  Διαθέτουμε γυάλινα βάζα, χαρτοκιβώτια και φιάλες τροφίμων άριστης ποιότητας σε διάφορες χωρητικότητες ιδανικά για την τοποθέτηση των προϊόντων σας. Όλες μας οι συσκευασίες πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας για τρόφιμα.
 • Γιατί να τυποποιήσω τα προϊόντα μου σε εσάς;
  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τον επίσημο φορέα Tuv Hellas σχετικά με την διαχείριση ασφάλειας τροφίμων. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο για τις ιδανικές υπηρεσίες που αφορούν την σωστή διαχείριση των προϊόντων σας.
 • Σε τι βοηθάνε τα σεμινάρια;
  Παρέχουμε δυνατότητα μηνιαίων σεμιναρίων για όλες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτείται να έχει ο πελάτης μας προκειμένου να αποκτήσει την επάρκεια του χειρισμού της πλατφόρμας/site έτσι ώστε να διενεργείται ολοκληρωμένα από τον ίδιο. Παράλληλα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε σεμινάρια με πληθώρα θεμάτων όπως εξαγωγές προϊόντων, νομικές συμβουλές, συμβουλές προώθησης προϊόντων και άλλα.
 • Τι ακριβώς περιλαμβάνει το Instagram?
  Το κάθε πακέτο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα‘’τρέχουμε’’ εμείς τα social για σας, αλλά θα σας δείξουμε τον τρόπο για να το κάνετε εσείς. Διορθώνοντας πρώτα όσα πρέπει και στην συνέχεια μέσα από τα σεμινάρια που θα γίνονται κάθε μήνα.
 • Τι θα έχει το eShop?
  Πολύ ωραία ερώτηση μιας και οι προοπτικές είναι πάρα πολλές. Εμείς έχουμε φροντίσει να πάρετε όλα τα βασικά και φυσικά να εξετάσουμε μαζί αν ενδεχομένως χρειάζεστε κάτι περισσότερο. Γι’ αυτό άλλωστε σας δίνουμε επιλογές!

Συχνές Ερωτήσεις

bottom of page